WERX Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 już kiedyś pokazywałem teraz będzie komplet .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 brakujący element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Marzec 2013 Autor Share Napisano 5 Marzec 2013 Klamra Reishwery - Cynkowa !! http://myvimu.com/exhibit/51599017-klamra-reishwery-cynkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 to i ja też się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Marzec 2013 Autor Share Napisano 6 Marzec 2013 bardzo fajny czytelny i nie zatarty druk" -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 taki sobie prusiaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 pierwszy furszlosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 biała gwardia, chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 :=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 prowidencik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 sama blacha ale je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 też moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 drugi furszlosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 no i saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countaries Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Najbardziej mi sie podobaja te carskie - naprwde sliczne , maja swoj czar . pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 dla mnie wszystkie z jedynki wśki są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Marzec 2013 Autor Share Napisano 8 Marzec 2013 fajne klamerki ,jak możesz na przyszłość dawaj również rewersy :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 Cynkowe SAXO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 Produkcja z 1911 roku i coś mi się wydaje że wtedy nie myśleli o wersjach oszczędnościowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 oki poprawię się z fotkami ciekawostka ta saxo gratulacje :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 Co prawda nie kolekcjonuje klamer, ale ta ma swój klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Marzec 2013 Autor Share Napisano 8 Marzec 2013 Gutek znowu zaczynasz :) który tam jest rok na sygnaturze ? widzę że ma taki same obrażenia na zaczepie do haka - ponoć ten defekt zadecydował o wycofaniu ich z produkcji :)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 Wszystko jest napisane powyżej :P najprawdopodobniej wycofali je z produkcji z powodu wyginania się zaczepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 moja kolekcja Austro-Węgry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.