outsider Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 Witam. Proszę o id łańcuszków z fotki. Całość wykonana z aluminium. Nie znalazłem na nich żadnych bić ,napisów itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outsider Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 Jasne masz koninę ale wmawiaj sobie co chcesz ,po co pytasz jak wiesz lepiej ,nie ty jeden żyjesz marzeniami ,co nie zmienia faktu że dalej masz koninę"...A czy ta , Twoja wypowiedż była pozbawiona złośliwości? Odpowiedż nasuwa się sama... A poza tym ,to chyba marzenia motywują nas do działania...Pozdrawiam i liczę na podzielenie się swoją wiedzą przy okazji następnej próby identyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torba5 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Jasne masz koninę ale wmawiaj sobie co chcesz ,po co pytasz jak wiesz lepiej ,nie ty jeden żyjesz marzeniami ,co nie zmienia faktu że dalej masz koninę Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebu74 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Wszystko fajnie,tylko konina z aluminium...? Jedno jakieś mocniejsze szarpnięcie i rwie się w kawałki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZUBIKED Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 autsider jadłeś kiedyś zupę ameliniową łyżką ? A powieśił byś szablę na amelijiowyn lańcuszku z haczykiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HU13ERT Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 ZUBIKED torba5A czy któryś z Was pofatygował się i spojrzał co umieściłem na swoim zdjęciu? Wątpię.Torba5 Ty raz uważasz, że to do zrywki drzewa teraz, że to konina.Wątek ze zdjęciem, który przytoczony został wyżejhttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=698881#1378004W wątku tym jest inna wersja.Zamiast w kółko powielać teorię o koninie może warto chwilę się zastanowić i poszukać:http://www.kammerbulle.de/Unterschnallkoppel.JPGPozdrawiamH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torba5 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 z tą zrywką to nie byłem sobą chyba :)dowaliłemno cóż a co do reszty to jest smutny dowód na to jak sie powiela bzdurypozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
outsider Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 Witam. Proszę o id łańcuszków z fotki. Całość wykonana z aluminium. Nie znalazłem na nich żadnych bić ,napisów itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torba5 Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 koninahttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=687061#1244484 Link to comment Share on other sites More sharing options...
outsider Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 Jasne , konina.W niemieckiej farbie.Właśnie znalazłem na forum zdjęcie jakie 20.01.2012 dodał HU13ERT. Łańcuszek służył do skracania zawiesia szabli.Dzięki za pomoc.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outsider Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 HU13ERT wielkie dzięki za pomoc. Mi po wielokrotnych próbach nie udało się odnależć żadnej ilustracji -prócz tej wyżej wymienionej-potwierdzającej moje przypuszczenia co do zastosowania tych łańcuszków. ...a miłośnikowi koniny, dziękuję za sprowokowanie dyskusji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
outsider
Witam. Proszę o id łańcuszków z fotki. Całość wykonana z aluminium. Nie znalazłem na nich żadnych bić ,napisów itp.
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.