outsider Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Napisano 14 Styczeń 2013 Witam. Proszę o id łańcuszków z fotki. Całość wykonana z aluminium. Nie znalazłem na nich żadnych bić ,napisów itp.
outsider Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Napisano 23 Styczeń 2013 Jasne masz koninę ale wmawiaj sobie co chcesz ,po co pytasz jak wiesz lepiej ,nie ty jeden żyjesz marzeniami ,co nie zmienia faktu że dalej masz koninę"...A czy ta , Twoja wypowiedż była pozbawiona złośliwości? Odpowiedż nasuwa się sama... A poza tym ,to chyba marzenia motywują nas do działania...Pozdrawiam i liczę na podzielenie się swoją wiedzą przy okazji następnej próby identyfikacji.
torba5 Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Jasne masz koninę ale wmawiaj sobie co chcesz ,po co pytasz jak wiesz lepiej ,nie ty jeden żyjesz marzeniami ,co nie zmienia faktu że dalej masz koninę
zebu74 Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Wszystko fajnie,tylko konina z aluminium...? Jedno jakieś mocniejsze szarpnięcie i rwie się w kawałki.
ZUBIKED Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 autsider jadłeś kiedyś zupę ameliniową łyżką ? A powieśił byś szablę na amelijiowyn lańcuszku z haczykiem ?
HU13ERT Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 ZUBIKED torba5A czy któryś z Was pofatygował się i spojrzał co umieściłem na swoim zdjęciu? Wątpię.Torba5 Ty raz uważasz, że to do zrywki drzewa teraz, że to konina.Wątek ze zdjęciem, który przytoczony został wyżejhttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=698881#1378004W wątku tym jest inna wersja.Zamiast w kółko powielać teorię o koninie może warto chwilę się zastanowić i poszukać:http://www.kammerbulle.de/Unterschnallkoppel.JPGPozdrawiamH.
torba5 Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 z tą zrywką to nie byłem sobą chyba :)dowaliłemno cóż a co do reszty to jest smutny dowód na to jak sie powiela bzdurypozdrawiam
outsider Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Napisano 14 Styczeń 2013 Witam. Proszę o id łańcuszków z fotki. Całość wykonana z aluminium. Nie znalazłem na nich żadnych bić ,napisów itp.
torba5 Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 koninahttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=687061#1244484
outsider Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Napisano 14 Styczeń 2013 Jasne , konina.W niemieckiej farbie.Właśnie znalazłem na forum zdjęcie jakie 20.01.2012 dodał HU13ERT. Łańcuszek służył do skracania zawiesia szabli.Dzięki za pomoc.Pozdrawiam.
outsider Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Napisano 23 Styczeń 2013 HU13ERT wielkie dzięki za pomoc. Mi po wielokrotnych próbach nie udało się odnależć żadnej ilustracji -prócz tej wyżej wymienionej-potwierdzającej moje przypuszczenia co do zastosowania tych łańcuszków. ...a miłośnikowi koniny, dziękuję za sprowokowanie dyskusji.
Pytanie
outsider
Witam. Proszę o id łańcuszków z fotki. Całość wykonana z aluminium. Nie znalazłem na nich żadnych bić ,napisów itp.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.