mieszko_1vp Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2013 raczej na kolor z minimalną dyskryminacją.jak mam sygnał to przełączam na all-żeby dokładniewiedzieć czy coś dużego i głęboko-ale GT jest głębszy na kolorze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 pierwsza sesja nowego sprzęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 głębokość przeraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 puszka była otwarta i wrzucona dnem do góry-a jednak stany i tak bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop111 Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Witam .Jestem nowym ( aczkolwiek nie młodym) entuzjastą prac ziemnych.Przeglądam z zaciekawieniem forum a w szczególności wykopki z Głogowa.Myślałem ,że wszystko już wybrane ale widzę ,że ziemia kryje jeszcze wiele niespodzianek.Kolega Mieszko jak widzę jest tu niekwestionowanym liderem.Mam pytanie czy kolega udzielał sie też na forum ze srebrnym 300M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbarossa1941 Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Hełm na jakiej głębokości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 tak-miałem 300M , a hełm był płytko-miejscowka byla nieruszana ale woda podchodziła -więc po hełmie i skrzynce mg porzuciłem kopanie w tamtym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 witam,cewka sef De Tech,mam taką przy garecie 250 i rzeczywiscie zaśięgi zaskakujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 masz tej firmy-bo wielkością to raczej odbiega od tej mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 dzisiejszy wypad na godzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałaaa Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Też jestem posiadaczem GT. Bardzo mnie zaintrygowała ta cewka. Czy to rozmiar 21x17", czy 18x15"? Napisz coś wiecej o głębokości, powierzchni krycia. Może wiesz coś na temat dużych cewek typu Excelerator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 przy cewce 15x12 detech w etracu rura kanalizacyjna fi 20 cm bardzo dokladnie sygnalizuje ze 160 cm, wyżej nie sprawdzalem. garaz blaszany z 2 m, także zasięgi na duże przedmioty sa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2013 to jest 21x17' .kiedyś miałem 18'.21' wydaje się lżejsza i jest lepsza na kolorek mały i na małe przedmioty dzięki podwójnemu D.ma to też swoje wady-bo dobrze widzi luski a ta 18' bardziej je ignorowala i dawała wiekszą aureolę na boki jak było coś dużego.więc w zaśmieconymterenie typu łuski odlamki ta 18' jest lepsza,ale jak teren czysty to 21' głębiej bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 21 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2013 19 kwietnia-wypad na godzinkę i taki oto czubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 21 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2013 a to już niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałaaa Napisano 22 Kwiecień 2013 Share Napisano 22 Kwiecień 2013 mieszko_1vp. Wysłałem do Ciebie wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałaaa Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 mieszko_1vp, próbowałem się z Tobą skontaktować na priv, ale nie dało rady. Jeśli dobrze zrozumiałem to opisujesz cewkę 21x17" i porównujesz z 18x15"? Też chcę nabyć do swojego Sova cewkę wielkogabarytową. Chciałbym jednak przedtem rozwiać wszelkie wątpliwości i dokonać dobrego wyboru. Szczególnie, jak to jest z drobnym kolorkiem typu powiedzmy monety czy guziki w czystym terenie np. w lesie? Czy nie gubi ich sygnałów? Ciężar mi nie straszny, a wieksze pokrycie terenu i zasieg to dla mnie cenne zalety. Ciekawi mnie też różnica między cewkami typu utterfly", a DD np. Excelerator. Wiem, że jest oddzielny wątek na temat sovereigna, ale może nie nagnę tym postem zasad regulaminu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 temat cewek będe opisywał w tym wątkuhttp://odkrywca.pl/sovereign-gt-wymiana-doswiadczen-vol-2,701408.html#701408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2013 teraz by sie przydał dłuższy szpadel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2013 i teleobiektyw do zdjęć fantów w dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2013 kolejna 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Świetne zdjęcia robisz,takie z klimatem oddają urok kopania w lesie.Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2013 dzisiaj przyrodniczo-głęboka dziura i błysk w srodku...mama przyniosła coś do jedzienia-jest duże i smierdzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2013 mniam mniam idziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.