Hebda Napisano 1 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2013 Oglada ktos? Ja wlasnie siedze i patrze jak machaja wykrywkami gdzies pod pultuskem.komentarze ktore padaja sprawiaja ze kilka razy o malo nie zadlawilem sie piwem.lesze niz kabaret:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Styczeń 2013 Share Napisano 1 Styczeń 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6SCxC9tMFm0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2013 Share Napisano 1 Styczeń 2013 śledzę sobie kiedy mogę... Ogólnie jak słyszę ceny jakie podają za znalezione kawałki, to mnie dławi w gardle... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 sam miałem założyć wątek o tym programie:) jestem w szoku jak to widzę co oni robią... a jak szukali meteorytów na pustyni wykrywaczem ramowym zaczepionym do pikapa to już mało nie spadłem z krzesła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 to jeszcze pikuś... Kiedyś szukali meteorytów na pustyni, gdzie nie mieli wstępu bo to był czynny poligon wojskowy. A jak szukali? Kamerą przyczepioną do samochodu zdalnie sterowanego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 A jakim to polskim sprzętem oni operują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phobos18 Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 witam z tego co widziałem to używali rutusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Solaris? Rutusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Tak, jest to Rutus Solaris.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Cha cha to nie widzieliście odcinka z Morawska. Najpierw jakiś doktorek z Poznania skarżył sie że nie mają sprzętu do poszukiwań . No ale jak zaczęli piać podniecać sie odłamkami padłem, nic to i tak najlepsza była ekipa polskich pomocników" . Kto widział ten wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 ekipa kopiąca dołek bo tamci opadli z sił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 jak dobrze pamiętam narrator nazwał ich tubylcami :/wszak dobrze byli wyposażeni :)może koledzy z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 kto po takim wstępie w tym temacie się przyzna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.