rotsen5 Napisano 1 Styczeń 2013 Autor Napisano 1 Styczeń 2013 Mam pytanko do kolegów mianowicie w ramach zimowego zastoju przynajmniej u mnie , odrdzewiłem sobie takom podkowę (żeby gdzieś tam sobie zawiesić) a tu mi wyskoczyły na niej takie bicia ,, 17 WUP ,, serdeczna prośba - może ktoś coś wie na ten temat.
rotsen5 Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Napisano 3 Styczeń 2013 Zainak tego bicia niestety moim aparatem nie zrobię fotki (lub nie umiem) po prostu u góry jest cyfra 17 a pod spodem trzy litery WUP w tym miejscu gdzie zaznaczyłem na zdjęciu z drugiej strony też coś było ale czas zrobił swoje (były jakaś cyfra i litera większe od tych ale słabiej chyba bite)
rotsen5 Napisano 1 Styczeń 2013 Autor Napisano 1 Styczeń 2013 Mam pytanko do kolegów mianowicie w ramach zimowego zastoju przynajmniej u mnie , odrdzewiłem sobie takom podkowę (żeby gdzieś tam sobie zawiesić) a tu mi wyskoczyły na niej takie bicia ,, 17 WUP ,, serdeczna prośba - może ktoś coś wie na ten temat.
rotsen5 Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Napisano 3 Styczeń 2013 Mam sporo różnego rodzaju podków i nie widzę na nich jakiś bitych rozmiarów. A mogło by to mieć związek z 17 Pułk Ułanów Wielkopolskich - nie znam się na tym a to moje gdybanie zresztą tak daleko konia pewnie by nie poniosło (okolice Iłży). Za jeszcze jakieś dodatkowe informacje z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pytanie
rotsen5
Mam pytanko do kolegów mianowicie w ramach zimowego zastoju przynajmniej u mnie , odrdzewiłem sobie takom podkowę (żeby gdzieś tam sobie zawiesić) a tu mi wyskoczyły na niej takie bicia ,, 17 WUP ,, serdeczna prośba - może ktoś coś wie na ten temat.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.