maciu4 Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Napisano 27 Grudzień 2012 Witam orientuje sie może ktoś od czego te koła są, dzisiaj zdjęcie zrobione na złomowisku.Wiem że tu sie nie wycenia ale przy okazji może ktoś się orientuje ile ze nie mógłbym dac aby nie przepłacić?Pozdrawiam i dzieki za odpowiedź.
Sylwester/Fidest Napisano 2 Styczeń 2013 Napisano 2 Styczeń 2013 a ja bym mial ochote na to koło od motocykla, mozesz je nabyc tez a ja je odkupie ?
Hansdekawka Napisano 27 Grudzień 2012 Napisano 27 Grudzień 2012 No i koniecznie sprawdź bandaże gumowe,jeśli są zniszczone,mocno uszkodzone lub odstają od kół to sprawa zaczyna byc mało atrakcyjna.
maciu4 Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Napisano 27 Grudzień 2012 Witam orientuje sie może ktoś od czego te koła są, dzisiaj zdjęcie zrobione na złomowisku.Wiem że tu sie nie wycenia ale przy okazji może ktoś się orientuje ile ze nie mógłbym dac aby nie przepłacić?Pozdrawiam i dzieki za odpowiedź.
spetsnaz Napisano 27 Grudzień 2012 Napisano 27 Grudzień 2012 Koła od Sd.Kfz. 7 prowizorycznie przerobione pod inną oś, pewnie jakiś wózek. Odkupuj pod cenie złomu x 2
wykop39 Napisano 27 Grudzień 2012 Napisano 27 Grudzień 2012 Jak po cenie złomu to możesz pomyśleć , ale z tak zmasakrowanymi piastami to cenne to nie są !
Pytanie
maciu4
Witam orientuje sie może ktoś od czego te koła są, dzisiaj zdjęcie zrobione na złomowisku.
Wiem że tu sie nie wycenia ale przy okazji może ktoś się orientuje ile ze nie mógłbym dac aby nie przepłacić?
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedź.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.