szwejk4 Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Napisano 26 Grudzień 2012 Jeszcze jakiś czas temu to znalazłem pokusi się ktoś o datowanie i o określenie co to jest za przedmiot metal jak dla mnie brąz długość około 6cm przedmiot jest ułamany szerokość jakieś 1,5cm.
gudek82 Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 Witammoże jest to rękojeść, zakończenie, sztućca, noża itd, łączony dwoma elementami nakładanymi na siebie, w środku wyżłobienie na osadzenie ostrza.Pozdrawiam gudek82
szwejk4 Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Napisano 26 Grudzień 2012 Jeszcze jakiś czas temu to znalazłem pokusi się ktoś o datowanie i o określenie co to jest za przedmiot metal jak dla mnie brąz długość około 6cm przedmiot jest ułamany szerokość jakieś 1,5cm.
szwejk4 Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Napisano 26 Grudzień 2012 Wszelkie opinie mile widziane bo nie wiem czy czasem nie trzeba się tego pozbyć.
Pytanie
szwejk4
Jeszcze jakiś czas temu to znalazłem pokusi się ktoś o datowanie i o określenie co to jest za przedmiot metal jak dla mnie brąz długość około 6cm przedmiot jest ułamany szerokość jakieś 1,5cm.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.