Skocz do zawartości
  • 0

Odznaki medaliki?

wittman1983

Pytanie

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziekuje wszystkim za pomoc i czuje sie troche niezrecznie ze przez moj post zrobila sie jakas klotnia. Jesli chodzi o mnie nie przeszkadza mi ze ktos odsyla mnie do linka itd. Przepraszam za pismo bez znakow Polskich gdyz w chwili obecnej nie pisze z Polskiej klawiatury. Wracajac do tematu intersuje mnie bardzo 2 zdjecie.

Pozdrawiam

Wittman1983
Napisano
Witam,

Nie wiem gdzie pozyskane dostalem od kolegi z prosba abym sie czegos dowiedzial na ich temat... Zadzwonie i sprobuje sie dowiedziec czegos wiecej. Foty wrzuce dopiero wieczorem tylko nie wiem czy beda lepsze gdyz jest to chyba najlepsze zdjecie jakie udalo mi sie wykonac.

Pozdrawiam

Wittman1983
Napisano
no właśnie ... medycyna czy nie ...
a często błędna interpretacja tych, co tworzą podobne rzeczy, bo :

Kaduceusz czy Laska Asklepiosa (Eskulapa) ?
Napisano
Kolego Kopijnik, ten dział nazywa się Identyfikacja", a nie odsyłanie do wątpliwej jakości linków". Jeśli wiesz, czym jest ten przedmiot, to napisz, a nie odsyłaj do zakurzonych archiwów, w których zwani eksperci" i tak nie mają wiele do powiedzenia. W ostatnich latach jakość identyfikacji na tym forum żałośnie spadła. Zamiast konkretnej odpowiedzi, odsyła się tu do szemranych linków, a nawet na witryny aukcyjne! Pierwszy przedmiot to część spinacza do kartek, czy tak trudno to napisać???????
Napisano
Panie kapitanie to zmień Pan fora
chyba tylko Panu nic nie powiedział link podany przez kopiego,tej wątpliwej jakości link jest z tego forum i w przypadku tej identyfikacji jest w zupełności wystarczającą wskazówką lub inaczej wręcz odpowiedzią ,bijesz Pan pianę nie wnosząc nic do tematu
Napisano
Kolego Torba, czy identyfikacja polega na odsyłaniu do kolejnych linków? Jeśli wiem, jaki to przedmiot, to piszę. Po jakiego grzyba odsyłać do mętnych linków? Ten dział nazywa się IDENTYFIKACJA. I nie każ mi kolego zmieniać for, bo nie w Twoich kompetencjach to leży.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie