WITAM mam okazję zakupić ten hełm informacje od obecnego właściciela hełm francuski z 1926 przejęty"przez wojska polskie w 1944 r do wyzwalania Francji (hełm kupiony na targu staroci we Francji) kto wyzwalał Francję oprócz gen. Maczka i jego dywizji ???? Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie tym informacją czy hełm ten jest cenny? jest w rewelacyjnym stanie
Do moderatora zapoznałem się z regulaminem również z pkt 2 (poprawiłem tytuł)Biorąc pod uwagę ze jest to mój pierwszy post może trochę wyrozumiałości??? chyba wystarczyło by zwrócenie uwagi nie trzeba od razu blokować wątku. Chyba nie chodzi o zniechęcenie nowych uzytkownikow??. tak czy inaczej przepraszam za mój błąd
Pytanie
arjus
WITAM mam okazję zakupić ten hełm
informacje od obecnego właściciela hełm francuski z 1926 przejęty"przez wojska polskie w 1944 r do wyzwalania Francji
(hełm kupiony na targu staroci we Francji)
kto wyzwalał Francję oprócz gen. Maczka i jego dywizji ????
Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie tym informacją czy hełm ten jest cenny? jest w rewelacyjnym stanie
Do moderatora zapoznałem się z regulaminem również z pkt 2 (poprawiłem tytuł)Biorąc pod uwagę ze jest to mój pierwszy post może trochę wyrozumiałości??? chyba wystarczyło by zwrócenie uwagi nie trzeba od razu blokować wątku. Chyba nie chodzi o zniechęcenie nowych uzytkownikow??. tak czy inaczej przepraszam za mój błąd
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.