Słuszny Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Szanowni koledzy.Na skupie złomu łącznie z błotnikiem,kolektorem wydechowym i tablicą rejestracyjną trafiła się taka perforowana" blacha.Wymienione wczesniej elementy udało mi sie zidentyfikować a tego akurat już nie.Przesyłam kilka zdjęć.Proszę o konkretne podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Zdj nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Zdj nr 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Zdj nr 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Zdj nr 4.Wymiary:szerokość 480mm,wysokość ok 465mm.Na elemencie widoczne resztki oryginalnej jak się domyślam farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Nie jest to raczej detal fabryczny (mój brat ma cymbała i nigdzie taki detal nie występuje). Jedynym miejscem gdzie mógł się znaleźć to osłona termiczna tłumika wydechowego. Być może to produkt zastępczy w miejsce właściwej części.Załączam fotkę oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 ...Jedynym miejscem gdzie mógł się znaleźć to osłona termiczna tłumika wydechowego...a wewnątrz tłumika nie ma takiego elementu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara47 Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Wyraźnie widać że jakaś samoróbka warsztatowa. Nierówno wywiercone otwory, taka chała nie mogła przejść przez precyzyjne niemieckie rączki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.