Merdoc Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Napisano 6 Grudzień 2012 Witam mam pytanie do kolegów czy oprócz firmy Viking ktoś jeszcze zajmuje się sprzedażą w Polsce wykrywacza White's TM 808 .
niflheim85 Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Na alezło jest gosciu o nicku kranowek ma teraz wystawionego fishera gemini odezwij sie do niego.Pozdr
ralf78 Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Merdoc, jeśli zdecydujesz się na używkę (Alezło) dobrze radzę sprawdzić sprzęt zanim kupisz. Chodzi przede wszystkim o skontrolowanie zasięgu. Może się zdarzyć, że będzie piękny, bez rysek i jak nowy, a puche po farbie złapie z podobnej wysokości jak zwykły, okrągłocewkowaty PI. Po prostu zdarzają się Tm-ki najzwyczajniej uszkodzone. Potem jest zdziwienie, lament i pytania na forum. Co do prawidłowego zasięgu TM808 to wypowiadał się kiedyś na ten temat Proscan na swoim forum.
Merdoc Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Napisano 8 Grudzień 2012 Dzięki za poradę ale chce nowy sprzęt z gwarancją nie używkę i zdecydowany jestem na White's TM 808 a nie inną firmę.Czyli nie ma możliwości na innego sprzedawce oprócz Vikinga.
IdeL Napisano 13 Grudzień 2012 Napisano 13 Grudzień 2012 Co tam zasięg. Problemy zaczynają się, jak zaczynają utleniać się połączenia anten - a niestety ta konstrukcja nie jest idealna. Wówczas największym problemem staje się dostrajanie gruntu.PozdroofkiIdeL
kris303 Napisano 13 Grudzień 2012 Napisano 13 Grudzień 2012 Masz wiele sklepow zagranicznych w Uk gdzie mozesz kupic nowego TM 808 i do tego taniej.
Merdoc Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Napisano 14 Grudzień 2012 Idel. a po jakim czasie zaczyna się utleniacz to połączenie i czy to jest częsty problem w tym sprzęcie.
Bandi1973 Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Raz na rok, zdejmuje się zaślepki w antenie, odkręca śrubki, czyści styki, skręca i po problemie. Koledzy atechniczni wtedy sprzedają wykrywacz i taki warto kupić za grosze bo to jest 10 minut roboty i sprzęt działa jak nowy:D Chodzę z TM808 od 12 lat i wielką radość sprawia mi jak spotykam ekipę z moneciakami na okopach, na ogół zmieniają miejsce na widok 2-3 fanta wyrytego z dna okopu, którego prawie nie widać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.