Skocz do zawartości

White's TM 808

Merdoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam pytanie do kolegów czy oprócz firmy Viking ktoś jeszcze zajmuje się sprzedażą w Polsce wykrywacza White's TM 808 .
Napisano
Merdoc, jeśli zdecydujesz się na używkę (Alezło) dobrze radzę sprawdzić sprzęt zanim kupisz. Chodzi przede wszystkim o skontrolowanie zasięgu. Może się zdarzyć, że będzie piękny, bez rysek i jak nowy, a puche po farbie złapie z podobnej wysokości jak zwykły, okrągłocewkowaty PI. Po prostu zdarzają się Tm-ki najzwyczajniej uszkodzone. Potem jest zdziwienie, lament i pytania na forum. Co do prawidłowego zasięgu TM808 to wypowiadał się kiedyś na ten temat Proscan na swoim forum.
Napisano
Dzięki za poradę ale chce nowy sprzęt z gwarancją nie używkę i zdecydowany jestem na White's TM 808 a nie inną firmę.
Czyli nie ma możliwości na innego sprzedawce oprócz Vikinga.
Napisano
Co tam zasięg. Problemy zaczynają się, jak zaczynają utleniać się połączenia anten - a niestety ta konstrukcja nie jest idealna. Wówczas największym problemem staje się dostrajanie gruntu.

Pozdroofki

IdeL
Napisano
Raz na rok, zdejmuje się zaślepki w antenie, odkręca śrubki, czyści styki, skręca i po problemie. Koledzy atechniczni wtedy sprzedają wykrywacz i taki warto kupić za grosze bo to jest 10 minut roboty i sprzęt działa jak nowy:D Chodzę z TM808 od 12 lat i wielką radość sprawia mi jak spotykam ekipę z moneciakami na okopach, na ogół zmieniają miejsce na widok 2-3 fanta wyrytego z dna okopu, którego prawie nie widać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie