Skocz do zawartości

Muzeum Czołgów w Kubince

Bezimienny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Park Patriot ( Patrioty ) to taki rosyjski Disneyland .
2 października 2016 odbyła się rekonstrukcja z okazji 100 - lecia ofensywy Brusiłowa . Brali w niej udział rekonstruktorzy z Rosji ,Ukrainy , Białorusi , Słowacji , Czech i Polski .Część eksponatów z Kubinki zostało przeniesione do tego parku .Mam ogromną ilość fotek .Generalnie skupiłem się na lotnictwie .Czołgi są dla mnie kanciaste i brzydkie .Część wystawy była pilnowana z zakazem wpuszczania osób z zagranicy .Dodatkowym utrudnieniem była rzekoma awaria oświetlenia .Ale się udało :-)
  • Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Zapomniałem wymienić rekonstruktorów z Węgier.Na początek tłusty kąsek.Zdobyty i zabrany 13 sierpnia 1944 roku przez 53 brygadę 6 korpusu pancernego .Tzw Tygrys II.Fotka przycięta do rozmiarów wymaganych przez forum .Z niemieckiego,radzieckiego i rosyjskiego sprzętu jest wszystko .Maus w renowacji i jeszcze w Kubince.7 TP - owszem - obie wersje .Tylko malowanie radzieckie .Można by pomylić z T-26.Gdyby nie kilka charakterystycznych drobiazgów .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie