Paweles1984 Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 Oczywiście, że by się przydało, ale korzystajmy z tego co mamy... Drugi mój typ to ozdoba od wazonu, chociażby takiego co nie raz widujemy na cmentarzach. Wiele z nich jest zdobionych takim właśnie wzorem głownie wykonanym z mosiądzu... Więcej pomysłów nie mam. Pozdrawiam serdecznie kolegę tyfusa i mam nadzieje że więcej scysji między nami nie będzie.
Paweles1984 Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 pachnie na IX wiek, ale co dokładnie to nie powiem. PzDr
tyfus Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 ja jeszcze dodam do słów bjara ...Paweles1984 - nie jesteś w stanie pomóc, nie wiesz co to jest - to nic nie pisz ... tak po prostu :)
Paweles1984 Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 Zlinczujcie mnie od razu!!! Wam nigdy się nie zdarzyło pisać po %... Kolega tyfus mógł po prostu usunąć mój post. A powracając do tematu, to ta rzecz przypomina ozdobę do włosów. Pozdrawiam.
Pytanie
NIEDER_DORF
proszę o identyfikację.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.