HałaBała Napisano 27 Listopad 2012 Autor Napisano 27 Listopad 2012 Może stworzymy klan Odkrywca.pl w grze World of tanks?Jest ktos chętny?
Thomson. Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Na jakiej zasadzie miałby działać ten klan? Gra 4fun czy może zdominowanie całej sceny?
Wikos Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Jak się zbierze jakaś większa ekipa to jestem chętny ;)
morfeusz27 Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Siemanko, ciężko będzie zebrać klan. Po pierwsze, granie w klanie 4fun jest bez sensu, po drugie nikt z forumowiczów będących w klanie nie opuści go, mówię o graczach pro. Na moim przykładzie, gram w tą grę od bety, obecnie jestem w drugim klanie- PBS który powstał po niesnaskach w klanie PEACE. Odeszła większość graczy którzy się znają, grają razem, prawie taka mała rodzinka. M.in z Odkrywcy w PBSie jestem ja i lina_90. Takie moje zdanie
Thomson. Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Wieczorami można byłoby pojeździć wspólnie w kompaniach i plutonach. Nie każdy ma czas na grę w CW, i ESLu.
szczurek_1979 Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 ja jestem w klanie -AK-2 jako jedyny odkrywca :) ale już zaraziłem kumpla naszą pasją :) zakupił kanarka i śmiga :)
szczurek_1979 Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 i jak by co to nick ProximusMaximus :) oczywiście mój :) odezwijcie się jak by co.
lina_90 Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Gdyby się znaleźli aktywni gracze z odkrywcy miejsce w PBS-ie jeszcze jest :)
HałaBała Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Napisano 12 Grudzień 2012 to ja jestem chętny :) mam nick kotorzer"WOT jest cały czas BETA :) dopiero wersja 0.8 jest... wersja finalna to 1.0 będzie
HałaBała Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Napisano 13 Grudzień 2012 wczoraj pojawiła się 0.8.2...masakra z tą już jest... pobierać prawie 700MB żeby dodało jakiś 5 czołgów i polepszyło wybuchy oraz dodanych 5 górek i 2 strumienie na mapkach... już nie mówi, że mi się to ponad godzine instalowało...Oni by się lepiej za optymalizacje silnika zabrali i łączenia z serwerami, a nie dodają tylko czołgi :) nowych map brak :)Coś chyba nie w tym kierunku co trzeba idzie im ta gra...Jakby nie mogli zrobić tak, że czołgi się pobierają jak się je kupi eh to muszę 4GB trzymać tekstur czołgów
Lechos Napisano 13 Grudzień 2012 Napisano 13 Grudzień 2012 Witam . Ja też sie pisze do takiego klanu . Gram od tygodnia,wciagneło ! nick w grze to : MrgLechos.
siwy244 Napisano 15 Grudzień 2012 Napisano 15 Grudzień 2012 Pewnie z tym klanem tylko ze gracz musi posiadac prZynajmiej dwa czołgi X tieru czołgi
lina_90 Napisano 8 Styczeń 2013 Napisano 8 Styczeń 2013 Trochę obracam się w swoim klanie przy ,,władzy'' także trzeba by określić przede wszystkim czym ten klan miałby być. Bo gra ,,,for fun'' na niskich tierach nie ukrywam nie jest docelową opcją powstania takiego klanu. Ze dwie X-tki jak kolega pisał też trzeba by mieć aby grać jakieś wojny klanowe bo najlepsza zabawa i sprawdzian swoich umiejętności uzyskuje się właśnie tam. :)
szczurek_1979 Napisano 21 Styczeń 2013 Napisano 21 Styczeń 2013 zmieniłem klan na PWL (Pancerny Wilczy Legion) po zawieruchach personalnych między AK a naszym AK2 ;) wczoraj na CW daliśmy im wycisk ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.