niechludow Napisano 25 Listopad 2012 Autor Napisano 25 Listopad 2012 Czy to metalowe pudełko to była mina? Jaki typ i produkcja ? Na razie nie mam innych zdjęć.
niechludow Napisano 25 Listopad 2012 Autor Napisano 25 Listopad 2012 Czy to metalowe pudełko to była mina? Jaki typ i produkcja ? Na razie nie mam innych zdjęć.
steell Napisano 25 Listopad 2012 Napisano 25 Listopad 2012 Daj więcej zdjęć, rozumiem ze obudowa stalowa?Moze to być faktycznie mina naciskowa ale za wcześnie na kategoryczne stwierdzenia.Połóż obok pudełko zapałek to najlepiej zobrazuje rozmiar
niechludow Napisano 25 Listopad 2012 Autor Napisano 25 Listopad 2012 na razie nie mam tego przedmiotu. Obudowa stalowa. Pudełko leży obok łuski kalibru 75mm...
didi Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 Jest to prawdopodobnie gniazdo zapalnika dennego wraz z zapalnikiem KTD z pocisku radzieckiego kalibru 203mm. Zdjęcie pochodzi z jakiegoś rosyjskojęzycznego forum.
Pytanie
niechludow
Czy to metalowe pudełko to była mina? Jaki typ i produkcja ? Na razie nie mam innych zdjęć.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.