MWalacik Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 Takie coś wpadło pod mój szpadle.Wymiarów dokładnych nie mam,dla porównania rękawiczka.Oczywiście zostało w lesie.Przeciwpancerny? Niemiecki? czy może jednak Ruski?
FoKa Napisano 7 Listopad 2012 Napisano 7 Listopad 2012 Zobacz przekrój, jak jest całe wnętrze puste to bezpieczny.
MWalacik Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 Takie coś wpadło pod mój szpadle.Wymiarów dokładnych nie mam,dla porównania rękawiczka.Oczywiście zostało w lesie.Przeciwpancerny? Niemiecki? czy może jednak Ruski?
MWalacik Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 Z czego to wystrzelono i czy bezpieczne? jakieś przekroje pocisku,budowa.
Bandi1973 Napisano 7 Listopad 2012 Napisano 7 Listopad 2012 Rosyjski 85 mm, ppanc, brak zapalnika dennego pod którym była niewielka ilość materiału. Z tego co widać ktoś go wybebeszył po wojnie.
MWalacik Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 Czyli jest to już sama skorupa?Bo po wyczyszczeniu ładnie by się prezentował.Dzięki za id.
Pytanie
MWalacik
Takie coś wpadło pod mój szpadle.Wymiarów dokładnych nie mam,dla porównania rękawiczka.Oczywiście zostało w lesie.Przeciwpancerny? Niemiecki? czy może jednak Ruski?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.