mensguth6 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 Witam ,wpadła mi ostatnio taka 5 groszówka z błędami.
mensguth6 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 I po kolei-litera C,góra skrzydeł,no i pazury w lewej nodze.Jest gdzieś to notowane?
mensguth6 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 Ale żeby aż tak? Każde skrzydło jest inne i nie jest to efekt zasyfienia.Układ piór itd.
MatPak86 Napisano 7 Listopad 2012 Napisano 7 Listopad 2012 Witam.Z tą literką C" to ja bym powiedział raczej,że wygląda na wytartą niż źle odbitą,co do pazurków to faktycznie jakaś nadlewka była...pzdr
mensguth6 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 To są dwa różne skrzydła! A co do litery C to wątpię aby jedna litera tak się wytarła.Wystarczy się przyjrzeć.
Hebda Napisano 7 Listopad 2012 Napisano 7 Listopad 2012 Na foto dwie moje z czego jedna niestety szrot.Podobna arośl"na szponach.Przejrzałem te moniaki na allegro,niektóre także ją mają.Te monety były klepane jeszcze w zsrr w kilku mennicach z tego co czytałem.Może w jednej mieli takie dziadowskie stemplePost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 19:52 07-11-2012
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.