esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 Niestety nie,poza tym proszę podać pełną nazwę,chodzi o to,co ma na grzbiecie.
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 kolega predi888 coś ostatnio powolny jakiś,czyżby sen zimowy go zmógł?A może zmorzył? Dziwna ta polszczyzna,czasem mi się zapomina na wygnaniu...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 kolega predi888 coś ostatnio powolny jakiś,czyżby sen zimowy go zmógł?A może zmorzył? Dziwna ta polszczyzna,czasem mi się zapomina na wygnaniu...
predi888 Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 To coś łatwego ode mnie bo mi się szukać nie chce .esterendensen - przekopywałem ostatnio fora z różnymi pojazdami i oczopląsów dostałem od dziwadeł jakie widziałem .
husky1 Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 M.K.A. (Mittlerer Kamfpanzer fur Ausland)-prototyp Kruppa.
esterendensen Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 W Algieri dzisiaj wolne,to jak u nas niedziela.Nudno coś na forum,więc zadam bez kolejki.Proste co prawda,ale może trudne w swojej prostocie.
husky1 Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 ? Proponue jednak trzymac sie zasad ,jezeli kazdy kto sie nudzi zacznie wstawiac swoje zagadki to bedziemy mieli balagan-moze otworz sobie osobny watek pt. pancerne zagadki dla przedszkolakow bo to moja 5-cio letnia corka widziala :)
esterendensen Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 Współczuję Tobie i Twojej córce.Mój sześcioletni syn jest jeszcze na etapie dinozaurów,no ale co tam-każdy ma hobby jakie lubi;] Pomyśl też o tym,że jakieś 99% użytkowników tego forum nie ma pojęcia o istnieniu np.BTR 40.Ile ich jest w polsce? Ja na przykład wiem o dwóch oryginałach i jednej replice.To forum istnieje nie tylko dla Ciebie,inni mniej obstukani w pancernych też tu zaglądają
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.