Bocian Napisano 6 Listopad 2012 Autor Share Napisano 6 Listopad 2012 Otrzymałem prośbę zamieszczenia apelu z prośbą o odnalezienie dokumentów oraz zdjęć z UwielinkuDzien dobry, szukam obrazkow albo zdjec i nazwisk ludzi ktorzy mieszkali w Uwielinku i na okolo stacj kolejowej w Witoni. Ja mieszkalam tam jak mialam 6 lat ja pamietam wage gdzie mierzylitam ladowane wozy ciongniete przez konie. Mieszkal tam pan Wisniewski to byl moj ojczym mial proteze na nodze. On mnie odal do domu dziecka i ja zgubilam wszystkie kontakty i pamiatki. w 20 roku zycia przyjechalam do szwajcari i mieszkam juz od 40 lat, Czy Pan moze sie czegosc dowiedziec gdzie ja mam sie zglosic o wiadomosci, przepraszam ze Panu zawracam glowe, serdeczne pozdrowienia ze szwajcari od Magnin ( Grzyb Halina) Ja sie urodzilam 10.04.1946 w Leczycy"Może uda się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coe Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Może ta strona będzie przydatna:http://www.witonia.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.