Inventor Napisano 3 Listopad 2012 Autor Napisano 3 Listopad 2012 Witam Orzeł ma złożone skrzydła, na dole w tarczy znajduje się litera S Jeśli ktoś wie, kto to nosił i w jakim okresie,proszę o pomoc Pozdrawiam
Inventor Napisano 3 Listopad 2012 Autor Napisano 3 Listopad 2012 Widziałem na forum orły z literą S jednak mój jest inny.
abcd Napisano 3 Listopad 2012 Napisano 3 Listopad 2012 Odznaka Związku Strzeleckiego,lata międzywojenne.
Inventor Napisano 3 Listopad 2012 Autor Napisano 3 Listopad 2012 Oglądałem oznaki Strzelców i na każdej odznace związkowej orzeł miał rozpostarte skrzydła.Może ta tarcza to odznaczenie jakiś szkółki strzelców lub coś podobnego?
Inventor Napisano 4 Listopad 2012 Autor Napisano 4 Listopad 2012 Kolego vonbromberg racja, po kilkunastogodzinnej kąpieli na odznace uwidoczniło się mocowanie orzełka do tarczy. Są widoczne ślady odłamanych skrzydeł.Dzięki wszystkim,Pozdrawiam.
Inventor Napisano 3 Listopad 2012 Autor Napisano 3 Listopad 2012 Nie są odłamane, tarcza i orzeł to jednolity element
vonbromberg Napisano 3 Listopad 2012 Napisano 3 Listopad 2012 Orzeł to nakładka. Daj fotki drugiej stony tarczy.
Pytanie
Inventor
Witam
Orzeł ma złożone skrzydła, na dole w tarczy znajduje się litera S
Jeśli ktoś wie, kto to nosił i w jakim okresie,proszę o pomoc
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.