bogdan76 Napisano 28 Październik 2012 Autor Napisano 28 Październik 2012 Witam,w piątek mieliśmy okazję gościć członków stowarzyszenia Szaniec", którzy w bardzo ciekawy sposób opowiedzieli uczniom, wykorzystując eksponaty oraz zdjęcia o powstaniu warszawskim.Bardzo Im dziękuję za poświęcony czas i pokazanie, że historia to coś więcej niż książki.PozdrawiamBogdan
Gustav Hirsch Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 [w piątek mieliśmy okazję gościć członków stowarzyszenia Szaniec",]To świetnie, ale kto to jesteście Wy?
bogdan76 Napisano 28 Październik 2012 Autor Napisano 28 Październik 2012 SPWR- Szkoła Podstawowa Wspierania Rozwoju :)Ok. Zapomniałem, że to forum ogólnopolskie.Szkoła mieści się w Warszawie przy ul. Toruńskiej.PozdrawiamBogdan
ktos451 Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 http://odkrywca.pl/sala-historyczna-w-szkole,692337.html#692337Tu wszystko bardzo ładnie się wyjaśnia :)PSkol. bogdan - wciąż pamiętam, tylko czasu ni ma ;)
Gustav Hirsch Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Dzięki.BTW ja też mieszkam w Warszawie, a skrót nic mi nie mówił.
bogdan76 Napisano 28 Październik 2012 Autor Napisano 28 Październik 2012 Bo Warszawa jest dużym miastem a nasza szkoła jest niewielka.Mało osób o niej słyszało. Ktosiu, dziękuję za pomoc i pamięć :)Pozdrawiam i jednocześnie informuję, że poszukuję ludzi, którzy są zainteresowani zorganizowaniem u nas podobnych lekcji, które zainteresują młodzież historią.Bogdan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.