baxter7619 Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 przeczytać to za mało, jeszcze zrozumieć :)
bassista Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Koledzy, weźcie też pod uwagę fakt, że z serwisu buttonarium.eu korzysta pewnie każdy, chcąc zidentyfikować guzik. Jeśli stwórca serwisu poświęca swój wolny czas, robi to bezinteresownie i nie ma z tego żadnych profitów to należy mu się szacunek i wszelka pomoc w prowadzeniu strony. Ja wychodzę z założenia, że jeśli ktoś coś robi, z czego nie ma żadnych dochodów a jest to jego hobby i z tej pasji będą korzystać inne osoby (również bezinteresownie) domyślnie mają zgodę na kopiowanie i modyfikowanie moich zdjęć czy filmów. Zawszę chcę tylko aby było to podpisane moim nickiem / nazwiskiem.Rozumiem też początkowe wkurzenie Gniewkosa - sam walcze z firmą, która do celów reklamowych wykorzystała moje zdjęcia, zresztą nawet na jednym z nich jest moja osoba. Ale mimo to proszę o powstrzymanie się od głupich komentarzy.
Czlowieksniegu Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Panie i Panowie.... skończmy ten nierówny pojedynek.Może, z mojej strony, co najwyżej uwaga, że raz podmiot liryczny pisze, że guzik jest jego, później się okazuje że ... jego kuzyna a Gniewkos niepotrzebnie robi za adwokata diabła.
wyspiarz44 Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Yeti zamknij wątek , to już jest bicie piany
zundapp Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 To nie chodzi o to jak się sprawa zakończyła, a o sam fakt, że autor tego wątku poniósł lament o takie drobnostki:-) Ja jestem w stanie zrozumieć taką reakcje gdyby ktoś wrzucił na forum skany jakiegoś albumu, książki itd. a tu parę zdań, jakieś fotki ktoś skopiował i taki lament. Dla mnie nie było o tyle istotne jaki jest finał tej sprawy, a sam fakt lamentu o takie pierdoły. Zdjęcia moich motocykli, moje opisy danych części i jakieś tam detale np.o poprowadzeniu instalacji elektrycznej w jakimś przedwojennym motocyklu co jakiś czas ktoś tam,gdzieś tam wrzuca i w czym problem. Moim zdaniem wszystko gra jeśli moje fotki i opisy nie są wykorzystywane do celów nie zgodnych z prawem np. użycie zdjęć w aukcji internetowej w celu oszukania kogoś. Pozdrawiam
sonicsquad Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Ależ po co się zgłaszać skoro sprawa wyjaśniona?Co do icia piany" - nie każdy chciałby by owoc jego pracy był wykorzystywany bez jego wiedzy. Za to miło by było znaleźć swój nick na tak poczytnej stronie. Yeti - temat powinien być zamknięty.
Czlowieksniegu Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Marek, Sonic- przegapiliście (?), że autor strony również się w tym wątku pojawił...Resztę, niech Gniewkos i rwb wyjaśnią sobie na priv.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.