Skocz do zawartości

Rekonstrukcja Żmigród 2013- Francja 1940

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Szanowni Państwo Organizatorzy,

Myślę, że wyrażenie Najlepsze grupy rekonstrukcyjne!" może zaraz wywołać długą i niepotrzebną dyskusję okraszoną potężną ilością żółtych a może nawet czerwonych kartek. M.zd. wystarczy samo wyrażenie Udział grup rekonstrukcji historycznej", tak dla dobra sprawy będzie lepiej i pozwoli uniknąć gimnastykowania się przy próbie odpowiedzi na pytanie typu: jakie jest kryterium tej ajlepszości"? Wiemy dobrze, choćby z lektury tego forum, czym kończą się próby wyróżniania jednych środowisk jako najlepszych tym samym pozostałe stawiając jako te gorsze.

Pozdrawiam
Stege
GRH Pionier 39
Napisano
Ja siły nie mam, ani nawet wglądu z tym co piszą admini strony Żmigrodu. Kolorują sobie masę spraw, a sprawy te nie są ze mną nawet konsultowane. Przepraszam z góry.

Pozdrawiam
Tomek
Napisano
Jeszcze na ciepło.
Chcę podziękować wszystkim GRH, które pojawiły się w Żmigrodzie. Dzięki wam impreza pt. Bitwa Żmigrodzka może funkcjonować. Odwaliliście kawał dobrej roboty!

Pionierzy, strzelcy górscy- podziw za podjęcie się przeprawy i zbudowanie tratwy.
Lechu- wielkie dzięki za zastąpienie Ryszarda. Naprawdę godne zastępstwo.
Szkoci, strona polska- nie było nas dużo, ale pokazaliśmy, że jak się chce to się da :)
I reszcie strony niemieckiej za świetną walkę.

Praca z wami to przyjemność. Do zobaczenia w przyszłym roku!

PS: znalezione okulary koszerne! Proszę właściciela na prv.
Napisano
Tomek,
gratuluję wysiłku i odwagi w podjęciu tematu :)

Mam nadzieję, że już niedługo pokażemy co nakręciliśmy podczas obu starć... materiał do pracy jest!

Za rok spotkajmy się ponownie bo warto :)

Z okularami zgłoś się bezpośrednio do chłopaków z Nordland... jeśli to TE okulary to żądasz czego chcesz i to masz :)
Napisano
Temat już jest :)"

Ojjjj, jest, jest !!!! I już się dzieje :):):)
Pomysłodawcom bardzo dziękuję, to jak prezent gwiazdkowy :)
Ale, to już inna historia, w innym wątku.
Napisano
http://www.zmigrod.com.pl/asp/pl_start.asp?typ=13&sub=312&subsub=0&menu=2&artykul=2588&akcja=artykul

http://www.dobroni.pl/rekonstrukcje,bitwa-zmigrodzka-francja-1940,13985

Następne :)

Co jest chłopaki? Śpimy jeszcze po wczoraj? :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie