Skocz do zawartości

Zlapano kolejnego terroryste...

lolek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
puste skorupy granatow oddano
fausty puste narazie sa w prokuraturze

75ka z resztkami trotylu zostala wyszadzona (to te materialy wybuchowe o ktorych tak glosno bylo)

zarzut to posiadanie materialow wybuchowych

mundury i odznaczenia nie byly zarekwirowane

przerdzewialy nagan zostal zatrzymany celem zbadania, czy jest to sprawna bron.
[sic!]
Napisano
acha i odradzam czytanie gazety olsztynskiej. artykuly w niej zamieszczone ze tak sie wyraze lekko mijaja sie z prawda"

Napisano
http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=22694748
Panowie.......o czym my mówimy.Wpada facet i widzi takie coś.I mało go to interesuje gdzie gość kupił bo on nie ma czasu.....i nie jest biegłym w tej dziedzinie,robi swoje,a potem idzie na piwo.No i mamy polską rzeczywistość.
Pzdr.
Napisano
No właśnie już wszystko wiadomo. Cały arsenał" to resztki trotylu w OTWARTEJ skorupie po pocisku, bez zapalnika. Nawet przy pożarze by się tylko popalił i już. No i zardzewiały Nagan, który będą badać specjaliści". Co ciekawe dwa lata temu Gazeta Olsztyńska opublikowała artykuł o poszukiwaczach skarbów, gdzie ten sam zardzewialec widnieje na zdjęciu jako ilustracja do opowieści o skarbie Samsonowa itd. Niezła schizofrenia :-). Gościu powinien podać łosia z GO o zniesławienie i wypisywanie takich bzdur, bo oczywiście Gazeta milczy na temat jak to wszystko się skończyło i na czym stanęło. Robią straszny szum i nagonkę na zbieraczy łusek a w tym samym czasie uczciwi" obywatele wespół z uczciwymi" politykami robią interesy. Ale niebiescy nie pójdą aresztować karka z giwerą bo jeszcze można dostać po głowie. Czasem się zastanawiam czy nie podać rządu RP do sądu o defraudowanie moich pieniędzy z podatków :-). Myślę, że środowisko (w granicach rozsądnych okręgów) powinno się zrzucać na jakiegoś prawnika i agencję PR w celu ochrony dobrego imienia i zdrowego rozsądku. No ale zintegrować ludzi od łopaty (vide: ustawa) to mission impossible :-)
Napisano
A mi się wydaje, że ktoś chciał awansować, lub wykazać się dla awansu i poszedł po najmniejszej linii oporu. Zwłaszcza jak teraz nagłośnili walkę z alkaidą i podano fałszywe informacje o śladzie hiszpańskim. Robi się paranoicznie, może od razu prewencyjnie wprowadzić stan wojenny i całe towarzystwo zamknąć w p..., a na ulicach dać wzmożone patrole policji i wojska, kwity na zmianę miejsca pobytu i godzinę policyjną? To wcale nie jest śmieszne.
Pozdrawiam
Napisano
tak jestem z turbanem na głowie, ja przedawać granaty do ameryjka bo oni nie mieć własne, wysyłac pocztą lotniczą (nie mieć problem)wyslala morską to przyszły do mie i mie zamkli , juz puiscili bo skorupy to skorupy a ja turban nosze po kompieli. wszelka Kolega z Polski uwaga: nie mieć w domu łuska strzelona bo byc podejrzany on , miec pełna mozna, nie trzymac broń z zezwoleniem bo podejrzana wtedy, jak ma nie zardzewialo to chce przerobic na zardzewiala, mundury nie trzymac bo sie przebierac i wchodzic do jednostki wojskowej jako oficer i wynosic granaty i rakiety, odznaczenia niebezpieczne do smietnika bo niebezpiecznie sie starzeja.
opracowac jak pomagac wojsku w wysadzaniu nie wysadzalnych skorup pociskow artyleryjskich ze smarkiem na dnie i bez zapalnika.
nauczyc sie zbieraz zapalniki zeby byly zapalnikami (wiadomo za co wsadza) a nie lyzkami z koleczkami no i amunicji pelnej gamy...
pozdro Wiara

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie