Gość Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 puste skorupy granatow oddanofausty puste narazie sa w prokuraturze75ka z resztkami trotylu zostala wyszadzona (to te materialy wybuchowe o ktorych tak glosno bylo)zarzut to posiadanie materialow wybuchowychmundury i odznaczenia nie byly zarekwirowaneprzerdzewialy nagan zostal zatrzymany celem zbadania, czy jest to sprawna bron.[sic!]
Gość Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 acha i odradzam czytanie gazety olsztynskiej. artykuly w niej zamieszczone ze tak sie wyraze lekko mijaja sie z prawda"
pomsee Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Akurat ta przypadlosc to najwazniejsza cecha polskiej prasy lokalnej i chyba nie tylko.
1AIR1 Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=22694748Panowie.......o czym my mówimy.Wpada facet i widzi takie coś.I mało go to interesuje gdzie gość kupił bo on nie ma czasu.....i nie jest biegłym w tej dziedzinie,robi swoje,a potem idzie na piwo.No i mamy polską rzeczywistość.Pzdr.
bayo_pietka Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 No właśnie już wszystko wiadomo. Cały arsenał" to resztki trotylu w OTWARTEJ skorupie po pocisku, bez zapalnika. Nawet przy pożarze by się tylko popalił i już. No i zardzewiały Nagan, który będą badać specjaliści". Co ciekawe dwa lata temu Gazeta Olsztyńska opublikowała artykuł o poszukiwaczach skarbów, gdzie ten sam zardzewialec widnieje na zdjęciu jako ilustracja do opowieści o skarbie Samsonowa itd. Niezła schizofrenia :-). Gościu powinien podać łosia z GO o zniesławienie i wypisywanie takich bzdur, bo oczywiście Gazeta milczy na temat jak to wszystko się skończyło i na czym stanęło. Robią straszny szum i nagonkę na zbieraczy łusek a w tym samym czasie uczciwi" obywatele wespół z uczciwymi" politykami robią interesy. Ale niebiescy nie pójdą aresztować karka z giwerą bo jeszcze można dostać po głowie. Czasem się zastanawiam czy nie podać rządu RP do sądu o defraudowanie moich pieniędzy z podatków :-). Myślę, że środowisko (w granicach rozsądnych okręgów) powinno się zrzucać na jakiegoś prawnika i agencję PR w celu ochrony dobrego imienia i zdrowego rozsądku. No ale zintegrować ludzi od łopaty (vide: ustawa) to mission impossible :-)
Gość Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 A mi się wydaje, że ktoś chciał awansować, lub wykazać się dla awansu i poszedł po najmniejszej linii oporu. Zwłaszcza jak teraz nagłośnili walkę z alkaidą i podano fałszywe informacje o śladzie hiszpańskim. Robi się paranoicznie, może od razu prewencyjnie wprowadzić stan wojenny i całe towarzystwo zamknąć w p..., a na ulicach dać wzmożone patrole policji i wojska, kwity na zmianę miejsca pobytu i godzinę policyjną? To wcale nie jest śmieszne.Pozdrawiam
warmiak Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 Ciekaw jestem co ma dopowiedzenia sam zainteresowany?Poczekajmy.
Gość Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 tak jestem z turbanem na głowie, ja przedawać granaty do ameryjka bo oni nie mieć własne, wysyłac pocztą lotniczą (nie mieć problem)wyslala morską to przyszły do mie i mie zamkli , juz puiscili bo skorupy to skorupy a ja turban nosze po kompieli. wszelka Kolega z Polski uwaga: nie mieć w domu łuska strzelona bo byc podejrzany on , miec pełna mozna, nie trzymac broń z zezwoleniem bo podejrzana wtedy, jak ma nie zardzewialo to chce przerobic na zardzewiala, mundury nie trzymac bo sie przebierac i wchodzic do jednostki wojskowej jako oficer i wynosic granaty i rakiety, odznaczenia niebezpieczne do smietnika bo niebezpiecznie sie starzeja.opracowac jak pomagac wojsku w wysadzaniu nie wysadzalnych skorup pociskow artyleryjskich ze smarkiem na dnie i bez zapalnika.nauczyc sie zbieraz zapalniki zeby byly zapalnikami (wiadomo za co wsadza) a nie lyzkami z koleczkami no i amunicji pelnej gamy...pozdro Wiara
Frozzer Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 ryjek is back, bo w koncu tylko na 48 godzin wsadzili ;P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.