Daro Shadow Napisano 19 Październik 2012 Autor Napisano 19 Październik 2012 Witam! Proszę o id ogniwa, w razie konieczności wymiary mogę podać dopiero jutro.Dziękuje i pozdrawiam!
Daro Shadow Napisano 19 Październik 2012 Autor Napisano 19 Październik 2012 Witam! Proszę o id ogniwa, w razie konieczności wymiary mogę podać dopiero jutro.Dziękuje i pozdrawiam!
Daro Shadow Napisano 19 Październik 2012 Autor Napisano 19 Październik 2012 heh no nie spodziewałem się ;] można prosić zdjęcie takiego pieca?
predi888 Napisano 19 Październik 2012 Napisano 19 Październik 2012 Ruszt pieca węglowego"Nie pieca tylko kotła :)
pikami Napisano 19 Październik 2012 Napisano 19 Październik 2012 Myślę, że kolega Daro wie jak wyglądają gąski? tylko chciał się pochwalić tym jednośladem w tle:)
DOMILUD PL Napisano 20 Październik 2012 Napisano 20 Październik 2012 Nie ruszt tylko rusztowina (w czerwonym). Rusztowin w ruszcie jest kilkaset, w zależności od wielkości kotła.Jako że dość często występują w ID i mylone są z ogniwami warto wyjaśnić. Jest to element rusztu mechanicznego, obrotowego w kotłach węglowych dużej mocy od ok. 2-3 MW wzwyż. W trakcie pracy kotła rusztowina potrafi wypaść z rusztu i trafia z żużlem na wysypisko bądź do lasu na utwardzenie drogi np. a potem na ID. :)
Pytanie
Daro Shadow
Witam! Proszę o id ogniwa, w razie konieczności wymiary mogę podać dopiero jutro.
Dziękuje i pozdrawiam!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.