stiven Napisano 18 Październik 2012 Autor Share Napisano 18 Październik 2012 http://tsk24.pl/kronika-policyjna/6167-cbs-przejelo-bron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 To na zdjęciu numer jeden toż to wiatrówka:)mam taką muszę się pozbyć bo widzę pod ustawę już podeszły:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Ten rewolwer czarnoprochowy też chyba pod ustawę nie podlega :)Mnie natomiast rozwaliła przeróbka z latarką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 No przecież za tę latarkę dowalą im następny artykuł KK wyrób i przerabianie broni palnej";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Panowie jeśli to kłusole to powinni dowalić im z górnej półki KK!!! Jeśli nie to , w co wątpię , po cholerę te przeróbki i latarki :O?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Nie no jasna sprawa. Goście ewidentnie mieli lewe ammo w domu.Natomiast chełpienie się przez CBŚ skonfiskowaną wiatrówką i czarnoprochowcem jest żenujące :) Ja wiem, że to ładnie wygląda na zdjęciu w gazecie, no ale są chyba jakieś granice żenady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Może wiatrówka była przerobiona na kbks, widziałem kiedyś taki przypadek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy408 Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Kłusowniki i tyle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.