Nadwojciech Napisano 7 Październik 2012 Autor Napisano 7 Październik 2012 Jakaś ozdoba na biurko-przycisk do papieru?Materiał blacha ocynkowana.Dla porównania wielkości medal KRN.
Nadwojciech Napisano 19 Październik 2012 Autor Napisano 19 Październik 2012 Dzięki hytek7 za fotki,linków do trwających aukcji nie podawaj.Z tego co się dowiedziałem to populares" występujący w wersjach z różnymi kalkami.WH,LW,KM.O Polizei czy SS nie słyszałem ale pewnie też są.
hytek7 Napisano 18 Październik 2012 Napisano 18 Październik 2012 http:zdjęcia dla potomnychPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 20:18 19-10-2012
soldierprzemo Napisano 8 Październik 2012 Napisano 8 Październik 2012 ostatnio widziałem film dokumentalny o karierze hitlera i tam na jednym kadrze byli oficerowie w pikelchaubach a w śród nich prowadzono psa coś w stylu jamnika z miniaturką hełmu na łbie.może to też jest psia wersia.
mlody pomern Napisano 8 Październik 2012 Napisano 8 Październik 2012 albo przycisk do papieru albo element popiersia na biurko
Pytanie
Nadwojciech
Jakaś ozdoba na biurko-przycisk do papieru?
Materiał blacha ocynkowana.
Dla porównania wielkości medal KRN.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.