czarekg1 Napisano 5 Październik 2012 Autor Share Napisano 5 Październik 2012 Witam Kolegów !Uprzejme pytanie : czy niemieccy strzelcy wyborowi Wehrmachtu używali celownika produkowanego przez Zeissa w Jenie oznaczanego jako Zielacht ? Już gały mam czerwone gały od analizy netu i same kontrowersje. Nie ukrywam , że trochę liczę na przypadek " ekspercki w gronie Szanownych Kolegów. Pozdrawiam uprzjmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Może się przyda chevallet.eu/Documents/Lunettes%2098k.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 sorki! http://www.chevallet.eu/Documents/Lunettes%2098k.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarekg1 Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 Uprzejmie Koledze dziękuję !! Co to za fajne źródełko ? Jak błyskotliwie domyślam się from France ( :- )) Myslę ,że b.wiarygodne, choć egzemplarza, który analizuję w nim niestety nie ma. Ciekaw jestem , jaki okres produkcji i używania celowników optycznych obejmuje ? Pozdrawiam Kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Cieszę się , że mogłem w jkikolwiek sposób Koledze pomóc! Niestety, nie pamietam juz w jaki sposób trafiłem na tą stronę i zapisałem. Prawdopodobnie podczas jakichś poszukiwań w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 20 Październik 2012 Share Napisano 20 Październik 2012 Jak nie ma jak jest na końcu, przedostatnia, w sekcji COMMERCIAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.