marcjew Napisano 5 Październik 2012 Autor Share Napisano 5 Październik 2012 Takich kretynow powinno sie kastrowac i wysylac do kompanii karnej do Afganu!Jezeli to byly same skorupy zwracam honor:)http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,arsenal-w-piwnicy-na-bielanach,60660.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Ten artykuł,to pokaz sprzętu czy..... Gdzie Corpus delicti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 5 Październik 2012 Autor Share Napisano 5 Październik 2012 Na poligonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Kastrować to się powinno kolego marcjew takich kretynów, którzy wydają wyrok na człowieka na podstawie tego co napiszą pismaki i powie rzecznik policji.Jeżeli dowody pojechały na poligon bez fachowej ekspertyzy to nawet sprawy w sądzie miał nie będzie, bo pusta skorupa po przyłożeniu kostki trotylu też wybucha.Miałem taką samą sprawę, puste skorupy przekazano do zniszczenia, a za jakiś czas znalazłem je na półkach pewnego muzeum, oczywiście sprawa została umorzona.Zanim kogoś osądzisz pomyśl, myślenie nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 a już na pytanie jakim trzeba być kretynem, żeby w jednym poście kogoś opluć i jednocześnie przeprosić jeżeli flegma była zbyt gęsta, sam sobie odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 5 Październik 2012 Autor Share Napisano 5 Październik 2012 Tak sie sklada ze bylem na miejscu i rozmawialem z policjaKretynow nam dostatek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Panowie za utylzację niegroźnych(puste skorupy itp.)I groźnych pozostałości z przeszłości płaci podatnik. Być może laicy dmuchają na zimne i rąbią wszystko co przypomina w/w. Ja uważam - najpierw rozpoznanie,potem detonacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek_19 Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Bandi to nie miałeś ekspertyzy wykonanej chociaż przez sapera na kartce papieru w której było zapisane pusta skorupa"? Ja takową posiadam. Na nieskorupy też tylko świstek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 8 Październik 2012 Autor Share Napisano 8 Październik 2012 Juz wiadomo o co chodzi dobrze ze to nie kolekcjoner:)http://wawalove.pl/Produkowal-w-domu-materialy-wybuchowe-a6644 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.