s_boj Napisano 1 Październik 2012 Autor Napisano 1 Październik 2012 o co w tym biega? (z ciekawości pytam, bez urazy)
zainak Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 same foczki i wśród nich rodzynek s-bojczego chcieć więcej :)
erwin1 Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 O co biega?! A o to że ZAWSZE na każdy temat masz coś mądrego" do powiedzenia...
s_boj Napisano 2 Październik 2012 Autor Napisano 2 Październik 2012 same foczki i wśród nich rodzynek s-bojczego chcieć więcej :)"Ja już jestem starym morsem. Dawno wyrosłem z foczek.O co biega?! A o to że ZAWSZE na każdy temat masz coś "mądrego do powiedzenia..."zazdrość zżera, prawda :D?
FoKa Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Ale jak to... Ja jestem jeden jedyny :-)
sonicsquad Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Panowie. Sprawa jest naprawdę prosta. System na forum odnotowuje logowanie się użytkownika z pewnym opóźnieniem. Jeżeli będziemy wchodzić na forum, zamykać okno przeglądarki, znów wchodzić i zamykać, na liście użytkowników pojawmy się parę razy. Ot i cała tajemnica.
FoKa Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Też zapytam z ciekawości : o której godzinie to było ? 01:40 - wtedy co pisałes pierwszy post ??
FoKa Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Oooo, faktycznie, wczoraj i dzisiaj coś mi opera szwankuje, chyba trzeba przeinstalować..Pozdro.
sonicsquad Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Jeżeli internet jest radiowy, także mogą występować podobne problemy np. z dublowaniem postów :)
s_boj Napisano 2 Październik 2012 Autor Napisano 2 Październik 2012 Tak, zrobiłem zrzut ekranu na chwilę przed napisaniem posta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.