s_boj Napisano 1 Październik 2012 Autor Share Napisano 1 Październik 2012 Hmmm? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 1 Październik 2012 Autor Share Napisano 1 Październik 2012 o co w tym biega? (z ciekawości pytam, bez urazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 same foczki i wśród nich rodzynek s-bojczego chcieć więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 O co biega?! A o to że ZAWSZE na każdy temat masz coś mądrego" do powiedzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Ja, przypuszczam okres godowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 same foczki i wśród nich rodzynek s-bojczego chcieć więcej :)"Ja już jestem starym morsem. Dawno wyrosłem z foczek.O co biega?! A o to że ZAWSZE na każdy temat masz coś "mądrego do powiedzenia..."zazdrość zżera, prawda :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Ale jak to... Ja jestem jeden jedyny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Panowie. Sprawa jest naprawdę prosta. System na forum odnotowuje logowanie się użytkownika z pewnym opóźnieniem. Jeżeli będziemy wchodzić na forum, zamykać okno przeglądarki, znów wchodzić i zamykać, na liście użytkowników pojawmy się parę razy. Ot i cała tajemnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Ojej - stado Sonicsquadów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Też zapytam z ciekawości : o której godzinie to było ? 01:40 - wtedy co pisałes pierwszy post ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Oooo, faktycznie, wczoraj i dzisiaj coś mi opera szwankuje, chyba trzeba przeinstalować..Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Jeżeli internet jest radiowy, także mogą występować podobne problemy np. z dublowaniem postów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 Tak, zrobiłem zrzut ekranu na chwilę przed napisaniem posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.