Pader Napisano 23 Wrzesień 2012 Autor Napisano 23 Wrzesień 2012 Witam, trafiły mi się takie nożyczki, wcześniej już takie u kogoś widziałem jako medyczne. Producent to: J.A.HENOKELS ZWILINGS-WERK i dwa ludziki.
Pader Napisano 23 Wrzesień 2012 Autor Napisano 23 Wrzesień 2012 Witam, trafiły mi się takie nożyczki, wcześniej już takie u kogoś widziałem jako medyczne. Producent to: J.A.HENOKELS ZWILINGS-WERK i dwa ludziki.
ktos451 Napisano 23 Wrzesień 2012 Napisano 23 Wrzesień 2012 Czemu od razu wehrmacht'u w solingen było wiele firm, robili tam dobrą stal nie tylko na potrzeby militarne - ale też cywilne. To chyba tylko zwykłe nożyczki - bo nie wyglądają na medyczne, więc sądzę, że z WH niewiele wspólnego mają - ale ja w tej sprawie ekspertem nie jestem, i mogę się mylić.
Pytanie
Pader
Witam, trafiły mi się takie nożyczki, wcześniej już takie u kogoś widziałem jako medyczne. Producent to: J.A.HENOKELS ZWILINGS-WERK i dwa ludziki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.