bogdan76 Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam, znaleźione na brzegu Wisły w Warszawie podczas spaceru.Wysokość 6,5cm.Pozdrawiam
Hebda Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 autosyfon:)Ale popularnie się mówiło syfon"Też dziś łaziłem nad brzegiem między gdańskim a śl-dąbrowskim ale nic nie trafiłem:)
bogdan76 Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Dziękuję, tak mi się wydawało.Znalazłem kilka sztuk. Mogę się podzielić :)A z ciekawości coś kolega znalazł fajnego w inne dni?
Hebda Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Podobne naboje są w wiatrówkach jednak te od syfonu były masywniejsze:)Z 10lat temu przy porządkach wywaliłem kilka paczek,w większości pełnych,może jeszcze ich nikt nie wykopał:)Nad Wisłą pusto,spacerowałem by popatrzyć na ekipę która wyciąga te skarby" z potopu szwedzkiego,myślę że co ciekawsze rzeczy to oni już zabrali,albo zrobili to saperzy:)Łaziłem a oko"bo z dziewczyną i piszczałki nie miałem:)Pzdr
woytas Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 W temacie naboju - jakie ma gniazdo" - okrągłe czy kwadratowe?
bogdan76 Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Życzę lepszych spacerów:)A tak na marginesieSporo powojennego gruzu jest na wysokości byłego K.S.Spójnia.
Pytanie
bogdan76
Witam, znaleźione na brzegu Wisły w Warszawie podczas spaceru.
Wysokość 6,5cm.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.