acer Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Gdybyście przednie kółka w czołgu zamienili na większe jak w drugiej Panterze to wygladałoby to jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 A tu taka fotka oryginalnego wrapa" SS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Brałem udział w chyba najlepszej inscenizacji PW w roku 2007 i w następnym i pod Cytadelą i pałacykiem, ale to co zobaczyłem na filmiku z linka to raczej ... stylizacja na temat i dośc lajtowa adaptacja, tym dziwniejsza, że częśc uczestników to weterani" inscenizacji wymienionych przeze mnie, wcześniej. Wbiegający umundurowani na wrześniowo chłopcy i zajmujący pozycje" to już raczej facecja. Jakoś teraz lepsze inscenizacje Powstania Warszawskiego powstają poza stolicą. Obawiam się czy takie popierdółki" to nie jakiś trend w polskiej rekonstrukcji, wszelkiej maści rajdy karabanowa, Krojanty, Market-Garden w żwirowni, mnożą się jak grzyby pleśniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 heheh Duńczyk Ubiegłeś mnie.. mam podobne odczucia.. jak dla mnie najwieksze wrażnie zrobiła rekonstrukcja na Wileńskiej.... ta taka troche chińska kopia tamtej.. jednak sceneria to 50% sukcesu. a tu taki rzymski cyrk.... ludzie w koło i wspólczesne budynki :Dale to oczywiście tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Otóż to, sceneria jest ogromnie ważna, dlatego byle gdzie i byle jak to lepiej nie robic w ogóle. Sam fakt, że to Warszawa to lekuchno" za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 a jak sie chłopaki poświecali ..... teraz to rutyna http://www.youtube.com/watch?v=eDiA2rvLN2Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Ech... 5 lat temu, a nikt nie przebił, może w przedszkolu rekonstruktorskim powinni ten film wyświetlac? Obowiązkowo i na zaliczenie ;) A kto będzie leserował ost front. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 A pamiętacie znakomity reportaż jaki z tej inscenziacji zrealizowała TV Trwam???? albo TVN?Pozostała w pamięci jej uczestników jak najlepsza mimo upływu lat.Ale z drugiej strony popatrzecie np. gdzie była publika??? Daleko, a wiekszość nie widziała głównych wydarzeń na ulicy!!! P.S. Natomiast w flmie Okejosa polecam moment 9:38 !!!!Upsssssssssss..... strzelić koledze w bramie nad uchem.... mocne :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Dawnych wspomnień czar :-)))):http://www.youtube.com/watch?v=_J3pz3Xp7sI&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Irku !!!! Um Gottes Willen !!!! Toc większośc zaglądających na to forum, kiedy rozgrywały się wydarzenia z Twojego linku, była oseskami !!! To była era jeszcze grubo przed dinozaurami ;) Dla uczestników tej inscenizacji w Darłowie budują Dom Rekonstruktora Emeryta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 a pamietacie Wolska róg Młynarskiej" ???? położone tramwaje na ulicy? tez byłą świetnie zrobiona i film z TV mam gdzieś w archiwach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Pamiętamy, byliśmy piękni i młodzi i miałem panterkę BundesGrenschutz. Dzisiaj by mnie za nią ukamieniowali, ale już niedługo sprzedam na all... jako oryginał":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 z gwarancją, że brała udział w walkach z bandami" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.