Inventor Napisano 18 Wrzesień 2012 Autor Napisano 18 Wrzesień 2012 Witam, bardzo proszę o informacje na temat tej gwiazdy.Nie wiem, z jakiego jest metalu,brak jakichkolwiek napisów.Prawdopodobnie posrebrzana widać pozostałości chyba sreberka Pozdrawiam
Nightmartio Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 Austriaków podczas I wś tam nie było?
Inventor Napisano 18 Wrzesień 2012 Autor Napisano 18 Wrzesień 2012 Jedyne informacje na temat tego rozległego terenu dotyczą Potopu Szwedzkiego, Dalej nic niema, aż do drugiej wojny światowej
steell Napisano 19 Wrzesień 2012 Napisano 19 Wrzesień 2012 Bo to jest szarotka ale cywilna. Możliwe pochodzenie praktycznie nie do określenie, produkcja Niemcy, Włochy, Austro Węgry, Podhale itd.
Nightmartio Napisano 20 Wrzesień 2012 Napisano 20 Wrzesień 2012 napisałem , że może być z K.u.K, ponieważ sam znalazłem nieznaną zupełnie szarotkę... Zupełnie:) a później znalazłem ją na czako, na zdjęciu oficera austriackiego...:) Austriacy mieli dość duży asortyment tych kapenów...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.