C.K. Dezerter Napisano 3 Październik 2012 Autor Share Napisano 3 Październik 2012 To też nie jest takie proste erwin1, długość cienia zależy przecież od położenia słońca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 stacja pomp, przepompownia, stacja redukcyjna zwiazana z rurociagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 CKdezerter daj współrzędne to sprawdzimy w innych źródłach niż googlemaps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K. Dezerter Napisano 4 Październik 2012 Autor Share Napisano 4 Październik 2012 Mianowicie w jakich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Może ktoś z forumowiczów poprostu pojedzie i za pomocą oczu zindenyfikuje to coś? A potem podzieli się odkryciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 CKdezerter W google maps najeżdżasz myszką na obiekt klikasz prawym, CO TU JEST" i w pasku pojawią się współrzędne. Niezapomnij podać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K. Dezerter Napisano 5 Październik 2012 Autor Share Napisano 5 Październik 2012 Jak sprawdzić współrzędne to jak wiem i wiem też że sam tam pojadę :)Dam znać co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Tylko uważaj na GORYLi..." ;)Serio pisząc to ciekawe,choć u mnie na wsi kojce w polu są z psami(ponoć działa na dziką zwierzyne niszczącą uprawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K. Dezerter Napisano 5 Październik 2012 Autor Share Napisano 5 Październik 2012 Widziałem jako dziecko kiedyś na Mazurach taki kojec z psem przy polu. Opłakany widok... To na pewno tym nie jest. Chociażby dlatego że przy takim kojcu są wydeptane ślady przez psa uwiązanego na łańcuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 26 Październik 2012 Share Napisano 26 Październik 2012 Jak Ci śnieg zasypie to nie znajdziesz...Jak mawia klasyk: ;)..rusz ruszaj dokumentuj.."a później... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 I temat umarł śmiercią naturalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 Nie wyciągajmy pochopnych wniosków...Znam z własnego doświadczenia kolegi,że czasem często" nie jest łatwo wybrać się w teren.Trzymam kciuki",że się w końcu dowiemy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 A mi to wygląda na stację transformatorową która rzuca cień w środku.Dookoła ogrodzenie oczywiście w środku wydeptane a sieci energetycznej na foto przecież nie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 rafostacja" w polu???w jakim celu???Co ma zasilać"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Trawa jak napisał waaldeek31 jest wydeptana, więc prawdopodobnie obiekt czasowo używany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Jak widać obiekt jest w kształcie walca. Rzuca wyraźny cień. Zaraz za nim znajduje się drugi obiekt w postaci słupa". Jego cień także jest widoczny. Wysokość na podstawie skali mapy i długości cienia można by określić jako 2-3 metry. Zastanawia mnie brak cienia od ogrodzenia. Być może jest to spowodowane niską rozdzielczością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 ...dużo wrzasku mało sierści powiedział diabeł strzygąc kota???... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.