kopijnik2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2012 czyli kto jedzie na reko...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 kopi to ja się nieśmiało zapytam o Tomaszów Lubelski ci chodzi?bo jak tak to ino 6 dyszek do teleportacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzik400 Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 tak toska chodzi o Tomaszów Lubelski trzeba jakiś znak rozpoznawczy wymyśleć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Ja będę, jak co roku od początku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 I ja będę na niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2012 w czasie reko robię fotki... czyli zajęty jestemale po - mam wolnepw posłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.