PAWEL*STRC Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Witam, czy istnieje jakaś możliwość przywrócenia czatu na odkrywcy? Może by wprowadzić jakieś zmiany np. ocenzurować przekleństwa(w przypadku ich użycia), lub za wulgarne zachowanie wlepiać kartki. Różnie z czatem bywało, ale jednak można było poznać ciekawych ludzi i porozmawiać na różne tematy. Chodzi mi o sensowne przemyślenie sprawy, a nie o to żeby wątek wylądował w dołku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Racja...Na czacie było i śmiesznie i poważnie, można było pogadać o wszystkim i o niczym...ludzie ciekawi wchodzili, każdy porozmawiał o tym co go interesuje. Myślę, że przywrócenie czatu byłoby dobrym pomysłem. Wprowadzić cenzurę, znaleźć nawet osobę, która by czatu pilnowała ( na pewno by się taka osoba znalazła ) - ktoś by przeginał - dostawałby bana lub kartkę i jakoś by to funkcjonowało. Władza Odk. - przemyślcie sprawę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba2954 Napisano 12 Wrzesień 2012 Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Dobry pomysł, też się pod tym podpisuję.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Wrzesień 2012 Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Nie wywołuj wilka z lasu ;)Tak na poważnie to miło byłoby pogadać na czacie bo konferencje na gg już mnie denerwują :) zwłaszcza jak się skupiam a tu recydywa zawraca mi gitare... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 12 Wrzesień 2012 Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Recydywa to się tu właśnie zebrała...tylko 1 brakuje.A czata nie wrócą, bo wygodniej zabrać, niż pilnować. Nie ważne jest, że dużo się tam pisało na poważne tematy, na wejściu standardowe kopał kto?" itp. nie ważne, że można było się integrować i wymieniać doświadczeniami/opiniami.PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 A może dobrze że nie ma. Wielu ludziom właśnie ten brak mógł ochronić 4 litery.Wielu ludzi ostrzegałem że chat jest monitorowany, że są czytane okienka.Jeżeli ktoś czytał okienka, to równie dobrze mógł siedzieć na chacie nie widoczny. Siedział, czytał i... zawijał sreberka".A tematy jak wiadomo leciały różne.... nie do publicznej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.