marg33 Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 Kto nosił tę klamrę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marg33 Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 Trochę lepsze zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Witam.A nie jest to po prostu oficerska klamra pruska ?Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Znowu strzelam, ale tym razem obstawiam Niemcy.http://www.germanbuckles.com/GalleryMain.htmlPolecam do przeglądnięcia. Coś nie mogę się tam dostać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Fajna stronka, ale juz od dłuższego czasu nie działaPozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Ciekawa sprawa. Przypomina klamry straży miejskiej (policji municypalnej) z okresu międzywojennego. To co mi nie pasuje, to obecność pruskiego orła. Do tej pory spotykałem się z herbami landów (orzeł brandenburski, śląski, gryf, koń)... Wykonanie jest prawie identyczne jak tych, o których piszę. Mocowanie taki samo. Może po prostu jest to klamra oficerska??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marg33 Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 Kto nosił tę klamrę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Ten orzeł wygląda na Polski. Czy mógłbyś zamieścić tył? Ciekawi mnie, jak była zapinana.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
marg33
Kto nosił tę klamrę?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.