dkwspezial Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Napisano 8 Wrzesień 2012 masakra nie mam pojecia co to może byc siedzę już tydzien nad tym wynalazkiem.
dkwspezial Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Napisano 4 Wrzesień 2012 proszę o jakies propozycje co to może byc, sruby sygnowane verbus
dkwspezial Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Napisano 4 Wrzesień 2012 norton raczej nie za słabe jak na ten model , ale dziękuje za propozycję, liczę jednak że moja dziwna rama zostanie rozpoznana.Pozdrawiam
psychotata Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/norton_16h.jpg
dkwspezial Napisano 16 Wrzesień 2012 Autor Napisano 16 Wrzesień 2012 proszę o sprawdzenie numeru ramy ,MOze tornax , badź standard ale nie wiem jaki to model 15359
Catadero Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 Jeśli śruby Verbus są oryginalne, to będzie to motocykl niemiecki. Jednak rozpoznać może go tylko ten, kto już się z taką ramą zetknął. A będzie to bardzo trudne, bowiem w Niemczech okresu międzywojennego były setki firm produkujących motocykle a w rzeczywistości umieszczające gotowe podzespoły-silniki, zbiorniki, siedzenia, koła i inne w zaprojektowanych przez siebie podwoziach.C.
psychotata Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 Jak na rower zbyt masywna, prędzej jakiś motocykl.
Pytanie
dkwspezial
j.w
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.