Skocz do zawartości

Takie tam szweja kopanie 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

I znów zawitałem do gościnnego domu u znajomych po tradycyjnej kawie ciasteczku i plotkach:) udałem się na strych w poszukiwaniu zaginionej gwiazdy pustyni, gwiazdki nie było:( za to stryszek znów oddał swoje tajemnicze skarby.

Napisano
szwejk fajne fanty :D A jeśli możesz to jak ty szukasz na tych strychach :D chodzimy mi o to czy rozwalasz podłogi itp he :d czy tylko szukasz na krokwiach na podłodze jak to wyglada jesli można wiedziec :]
Napisano
Strychu nie rozwalam ponieważ to dom moich znajomych:)a że jest dość duży i zagracony to szperam po szafach i wszelkiego rodzaju workach ,pudełkach i szafkach a przy okazji z kolegą porządek robimy podłogi i owszem chętnie bym tam sprawdził i gdzie mogę tam sprawdzam.
  • 2 weeks later...
Napisano

Wczorajszy wypad na pobliskie poletka piękne słonko sprzyjało spacerkowi choć wiaterek chwilami robił się nie przyjemny i żeby nie awaria mojego środka transportu:(,co prawda pełnoletniego już;) i przecięcie palucha uznał bym ten dzień za udany.

Napisano

Druga strona,dziś miał być powrót na poletko ale jak pisałem pojazd terenowo wypadowy zrobił sobie urlop:(więc ze łzami w oczach spoglądam za okno i aż mnie nosi pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie