Nazir Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Witam! Mam prosbę - wiecie może jak postarzeć fasunek, jak przyciemnić i postarzeć skórę?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Przyciemnić - oliwka. Lub w herbatę go włożyć ( pociemniałem tak kiedyś pasek do hełmu ale rewelacji nie było. Gdzieś na forum było o postarzaniu hełmów niemieckich spadochroniarzy ( jakaś zagraniczna strona) . Może ktoś ma ten link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Lanolina konserwuje i przyciemnia skórę. W sklepach dla szewców są dostępne barwniki do skór.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 2 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Ok Dzięki za radę spróbuję zobaczymy jak wyjdzie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 A ja bym to wystawił na działanie czynników atmosferycznych. Oczywiście kontrolując wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.