Monti Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 WitamWykopałem kilka sztuk czegoś takiego.Podejrzewam,że będzie to dla wszystkich dziecinnie proste.Dla mnie jednak nie jest.Na pewno jakaś część od broni i w 90% należało do polskiego żołnierza.Ale co to? Prosze o pomoc,jestem początkujący...etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 WitamWykopałem kilka sztuk czegoś takiego.Podejrzewam,że będzie to dla wszystkich dziecinnie proste.Dla mnie jednak nie jest.Na pewno jakaś część od broni i w 90% należało do polskiego żołnierza.Ale co to? Prosze o pomoc,jestem początkujący...etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Zapomniałem dodać,że ta część na górze jest juz odrdzewiona.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Kożlik od polskiego Mausera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Monti
Witam
Wykopałem kilka sztuk czegoś takiego.Podejrzewam,że będzie to dla wszystkich dziecinnie proste.Dla mnie jednak nie jest.Na pewno jakaś część od broni i w 90% należało do polskiego żołnierza.Ale co to? Prosze o pomoc,jestem początkujący...etc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.