pajda Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Napisano 28 Sierpień 2012 Proszę o pomoc w rozwikłaniu zagadki. Czy będzie to płomień ? resztka nabijki ? dość ciężkie. Widać resztki złocenia. Znalezione na Lubelszczyźnie
pajda Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Napisano 28 Sierpień 2012 Proszę o pomoc w rozwikłaniu zagadki. Czy będzie to płomień ? resztka nabijki ? dość ciężkie. Widać resztki złocenia. Znalezione na Lubelszczyźnie
HASAG40 Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 gdzieś już taki element widziałem tylko nie wiem gdzie ale pierwsze skojarzenie to kolej dokładnie łącznik szyn czy coś takiego niech ktoś jeszcze się wypowie to zobaczymy czy trafiłem:-)
HASAG40 Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 oj sorki pajda wkleiło mi się kawałemk info.nie do tego postu jak moderator może to niech wykasuje:-)twój elemento może być od lampy naftowej itp.aż po ozdoby na meble itp naprawde ciężko po takim kawału rozszyfrować napewno nie militarne
Pytanie
pajda
Proszę o pomoc w rozwikłaniu zagadki. Czy będzie to płomień ? resztka nabijki ? dość ciężkie. Widać resztki złocenia. Znalezione na Lubelszczyźnie
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.