KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 już w kąpieli :) pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hytek7 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 lepiej chyba być nie mogło, daj foty po wyczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekkbusko Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Kamil, w jakiej okolicy ryjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 Dokładnie wyczyszczę i wstawię foto. A operuję na Mazowszu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Hohoh gratuluję, piękne!!!! Głęboko były te 2 fanciki :)? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 klamerka może 20cm a krzyż pod ściółką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Kamil, też mam identcznego Whits'a, powiedz mi, śmigasz na Tr/disc czy Geb Norm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 To płyciutko. Gratuluję po raz drugi ! Pozdrawiam :)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 Tr/disc kolego.Mało czasu na kopanie ale jak już się wyskoczy to coś konkretnego czasem się przyniesie do domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 klamra po czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 po długich przemyśleniach przemyta tylko wodą z mydłem i delikatną szczotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 Myślę, że efekt pożądany i jest ok. Przedmiot zachował to coś i już leży w gablocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 po wstępnym czyszczeniu ale niestety nie mam pomysłu jak to dalej zrobić żeby nie zepsuć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 wszystko trzyma się kupy ale są wżery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 ładnie się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.