kkrzys69 Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Napisano 27 Sierpień 2012 WitamPierwszy raz spotykam sie z takim rodzajem pocosku. Niestety nie moge podac wymiarow, poniewaz zostawilem do na miejscu, w ktorym byl. Prosze o pomoc w identyfikacji, glownie broni z ktorej zostal wystrzelony.Pozdrawiam Krzysiek
ktos451 Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 Cóż niezwykłego w tym pocosku" - dla mnie chyba nazwa :)na moje niezbyt fachowe oko to standardowy pocisk z rozerwanym płaszczemhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Pocisk_strzelecki
kkrzys69 Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Napisano 27 Sierpień 2012 Niezwyklego w nim tez nic nie widze, nie znam sie na takich rzeczach jak ten pocisk(wybaczcie), i nie chodzi mnie oto czy jest jakis niezwykly. Prosze glownie o pomoc w odczytaniu broni z jakiej zostal wystrzelony.Pozdrawiam ...
ktos451 Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 Aaaa sygnatura - na początku nie zauważyłem, to od broni myśliwskiej (prawdopodobnie) czeski sellier & bellot
Pytanie
kkrzys69
Witam
Pierwszy raz spotykam sie z takim rodzajem pocosku. Niestety nie moge podac wymiarow, poniewaz zostawilem do na miejscu, w ktorym byl. Prosze o pomoc w identyfikacji, glownie broni z ktorej zostal wystrzelony.
Pozdrawiam Krzysiek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.