ktos451 Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 A to dlaczego??? Starci na wartości jak będziesz ją rekonstruował/restaurował - ale nie jak zabezpieczysz ją przed dalszym niszczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwonybaron3 Napisano 27 Październik 2013 Share Napisano 27 Październik 2013 No ale np wyczyszczony stary medal? Ja bym takiego nie chciał . Moim zdaniem nie ma co świrować z ta konserwacja , jeżeli ktoś chce to nich to robi :) Ale to nie jest konieczne . Te rzeczy wytrzymały tyle lat i wytrzymają jeszcze raz tyle :) O ile nie będą narażone na kurz , światło i będą przechowywane w suchym i ciepłym miejscu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 A jak masz zardzewiały hełm to co robisz? Czekasz aż powoli będzie go zżerała korozja? Ale zrobisz jak zechcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej23mj Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 A przeczyszczenie takich skórzanych fantów pastą do butów byłoby nietaktem??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Pasta do butów barwi i nabłyszcza, co nie koniecznie jest tu atutem.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwonybaron3 Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 No wedlug mnie to przesada , znam tyle osob ktore nic nie robia i jakos nic sie nie dzieje ? Zreszt taka konserwacja niszczy ten mint"... Dobroc moze zabic .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Kolego chyba mylisz konserwacje z renowacją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwonybaron3 Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Dla mnie to przesada jest :) To tak samo jakby zniszczyć patyne np z łuski .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.