Skocz do zawartości

White's Beachcomber Multi 4B Coil

Olied

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://allegro.pl/wykrywacz-metali-white-s-beachcomber-multi-4b-coil-i2574107446.html slyszeliscie o takim? co o nim sadzicie?
Napisano
OlIED po pierwsze zaraz będzie kuku od moda za wklejenie linku do trwającej aukcji na ale....
Co do białaska to jest to najstarszy z linii monetkowców plażowych jakie ta firma wypuściła.ACE 250 nie miałem ale myślę że byłby lepszy od tego tu delikwenta:)
Napisano
Ogólnie wykrywacze tego typu były moden i skuteczne... ale w latach 70. czy 80. Dzisiaj taki wykrywacz to sobie można kupić żeby muchy odganiać. Albo na ścianę powiesić, na pamiątkę. Jakie to kiedyś istniały cuda techniki. Szkoda jednym słowem 50 złotych. Lepiej przepić.

K.
Napisano
w temacie BC...
...Dzisiaj taki wykrywacz to sobie można kupić żeby muchy odganiać...
Nie widziałem głębszego wykrywacza" - (Sportowiec - 20 lat pracy - po kilkanaście godzin tygodniowo - użytkujący kilka urządzeń)
ardzo ciekawie działa..." - GrzegorzB

---------------
nie jest to opinia na temat tego modelu/egzemplarza...

jest to Głos:
- w średnio zaśmieconym lesie, na głębokie sygnały - najlżejszy" - i przy takim zastosowaniu - nie widziałem wygodniejszego
także - z szacunkiem dla DZIADKÓW...
:)
Napisano
Kopi pewnie że z szacunkiem do siwobrodych ja sam taszczę ze sobą 6000 di pro sl a jak wiesz do najmłodszych on nie należy.
Sprzęt z wątku da rade bo czemu nie ale jako drugi/trzeci/awaryjny sprzęt.
Wszystko zależy od $ jaką trzeba za niego dać
Napisano
Krychus - a po co przepijac jak można zainwestować, użyc, zebrać co pokazuje i dopiero za to pić?;)) To naprawdę dobry wykrywacz, nawet jako inwestycja kolekcjonerska.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie