brombi Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Napisano 11 Wrzesień 2012 Wczoraj wyciągneli kompletną armatę pak ...trafi na Fort Gerharda prawdopodobnie ,spróbuję zdobyć jakieś fotki
brombi Napisano 12 Wrzesień 2012 Autor Napisano 12 Wrzesień 2012 A jesli chodzi o armate to nie pak tylko paf 600 czy jakos tak ktos ma pojecie?a co do Pana.P z fortów to jak nie wie jak załatwiać sprawy to niech żałuje bo jakieś pół tony fantów mieliśmy dla niego z pod wody ale jak się jest konfiturką" to tak bywa ....zainteresowany wie o co chodzi nie oskarża się kogoś o kradzież jak nie zna się do końca sprawy
brombi Napisano 12 Wrzesień 2012 Autor Napisano 12 Wrzesień 2012 Foty armaty zamieszczę jak dowiem się jak przerzucić zdjęcie z nokii lumii bo nie ogarnia przesyłania bluetotem na n8 ale zdobędę je i zamieszczę nie wiem czy tu czy na pojazdy artyleria?
brombi Napisano 13 Wrzesień 2012 Autor Napisano 13 Wrzesień 2012 Na 100% płyną w stronę Zalewu Szczecińskiego ,tematu Pana P. nie chce mi się drążyć...takie tam z dzisiaj tuleja cylindrowa,jakaś pokrywa trochę złomu..
cezar81 Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 Sylwester 45 jakie to miejsce naprzeciwko Fortu Anioła ? Po drugiej stronie jest port a barki płyną kanałem w stronę zalewu.
chudy.onyx Napisano 14 Wrzesień 2012 Napisano 14 Wrzesień 2012 Może chodziło o tą akcję co część urobku z pogłębiania basenu północnego wywalili na brzeg. Można się było pomylić.
brombi Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Napisano 14 Wrzesień 2012 To co wyrzucili na basenie północnym to grubsze śmieci ,drobnica idzie w stronę zalewu
brombi Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Zamieszczam zdjęcie armaty PAW 600 wydobytej przez pogłębiarke zdjęcie może mało czytelne ale jedyne jakie udało mi się zdobyć.Ponoć rzadka mało egzemplarzy wyprodukowano.
brombi Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Dokładnie taka piękny stan ,dużo farby się zachowało
brombi Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 byłem pierwszy ;) http://www.tvp.pl/szczecin/aktualnosci/rozmaitosci/wylowiono-dzialo/8561384 zdjęcie w artykule ...przypadkowe
dziku Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam. A poglebianie juz zakonczone czy jeszcze beda dzialac?
wyspiarz44 Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 W tej hałdzie z filmiku cezara81 grzebaliśmy z kopaczem1 , masakra , tony złomu wszelakiego , lin , cum , szmat . Co do armaty to Piotrek z Fortu Zachodniego staje na głowie , aby pozyskać ten cwancyk - byłby perełką na forcie . Co do stanu armaty , to fakt brak tylko koła i niestety celownika - który został zdemontowany w pierwszy dzień jak armata wylądowała na barce , po pobycie nieplanowanym gości z jednostki obok ..... teraz namierzają typa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.