Skocz do zawartości

tymczasem pod wodą..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A jesli chodzi o armate to nie pak tylko paf 600 czy jakos tak ktos ma pojecie?a co do Pana.P z fortów to jak nie wie jak załatwiać sprawy to niech żałuje bo jakieś pół tony fantów mieliśmy dla niego z pod wody ale jak się jest konfiturką" to tak bywa ....zainteresowany wie o co chodzi nie oskarża się kogoś o kradzież jak nie zna się do końca sprawy
Napisano
Foty armaty zamieszczę jak dowiem się jak przerzucić zdjęcie z nokii lumii bo nie ogarnia przesyłania bluetotem na n8 ale zdobędę je i zamieszczę nie wiem czy tu czy na pojazdy artyleria?
Napisano

Na 100% płyną w stronę Zalewu Szczecińskiego ,tematu Pana P. nie chce mi się drążyć...takie tam z dzisiaj tuleja cylindrowa,jakaś pokrywa trochę złomu..

Napisano

Zamieszczam zdjęcie armaty PAW 600 wydobytej przez pogłębiarke zdjęcie może mało czytelne ale jedyne jakie udało mi się zdobyć.Ponoć rzadka mało egzemplarzy wyprodukowano.

Napisano
byłem pierwszy ;) http://www.tvp.pl/szczecin/aktualnosci/rozmaitosci/wylowiono-dzialo/8561384 zdjęcie w artykule ...przypadkowe
Napisano
W tej hałdzie z filmiku cezara81 grzebaliśmy z kopaczem1 , masakra , tony złomu wszelakiego , lin , cum , szmat . Co do armaty to Piotrek z Fortu Zachodniego staje na głowie , aby pozyskać ten cwancyk - byłby perełką na forcie . Co do stanu armaty , to fakt brak tylko koła i niestety celownika - który został zdemontowany w pierwszy dzień jak armata wylądowała na barce , po pobycie nieplanowanym gości z jednostki obok ..... teraz namierzają typa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie