witcherr Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Napisano 31 Lipiec 2012 Witam wszystkich,Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu. Nie wiem czy jest to rzecz współczesna czy może coś starszego. Wygląda na coś pozłacanego, widoczne są pazury ( lew, orzeł, niedźwiedź??) i tak jakby liść dębu.Z góry dziękuję za pomoc
cuma Napisano 1 Sierpień 2012 Napisano 1 Sierpień 2012 witammógłbyś podać wymiary i zdjęcie dolnej częściczy to jest ułamane?co do kropielnicy, to raczej uważam, że byłby bardziej jakis motyw religijny.myślę, że może to być wieszaksprawdz na znanym portalu aukcyjnym, akurat takiego wzoru nie ma {bo to na pewno jest stare}, ale zobaczysz podobieństwopozdro.
witcherr Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Napisano 31 Lipiec 2012 Witam wszystkich,Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu. Nie wiem czy jest to rzecz współczesna czy może coś starszego. Wygląda na coś pozłacanego, widoczne są pazury ( lew, orzeł, niedźwiedź??) i tak jakby liść dębu.Z góry dziękuję za pomoc
witcherr Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Napisano 3 Sierpień 2012 widać coś pokręciłem. W takim razie jeszcze raz ze zdjęciami
Pytanie
witcherr
Witam wszystkich,
Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu. Nie wiem czy jest to rzecz współczesna czy może coś starszego. Wygląda na coś pozłacanego, widoczne są pazury ( lew, orzeł, niedźwiedź??) i tak jakby liść dębu.
Z góry dziękuję za pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.